OM OSS.

Välkommen in till vår restaurang, du hittar oss i centrala Ronneby där vi ser framemot att ge dig en smaklig måltid.

Everest Restaurang Varmt välkommen till Everest Restaurang, mat lagad med passion och kvalitet. Hos oss hittar du ett brett utbud av maträtter, allt från grill till pizza. Så fort du kommer in till oss så blir du alltid väl bemött under hela besöket. Vi värnar om våra kunder och vill utöver god mat även leverera en trevlig service.

Ända sedan Everest öppnade upp 2018 så har vi alltid arbetat mot samma mål, att leverera god mat med hög service. Vi är en restaurang vars största passion är matlagning och vi vill med våra kunskaper ge dig en måltid du sent kommer glömma.

om oss image restaurang everest i ronneby
everest best restaurang i blekinge
fisk and sås

EVEREST RESTAURANG RONNEBY

The Great Taste

Den Stora Smaken

EVEREST RESTAURANG

Sedan sin etablering 2018 har Everest kontinuerligt arbetat mot ett gemensamt mål: att leverera utsökt mat ackompanjerad av enastående service. Som en kulinarisk fristad är vår restaurang djupt engagerad i matlagningens konst, och vår djupa expertis är dedikerad till att skapa en matupplevelse som kommer att stanna kvar i ditt minne.

Beläget i hjärtat av Ronnebys livliga centrum lockar Everest alla som söker att njuta av de olika rätterna på vår mångsidiga meny. Oavsett om du frestas av en rejäl frukost för att kickstarta din dag, möjligheten till en utsökt middag när kvällen närmar sig, eller den perfekta lunchen mitt på dagen, så är våra dörrar öppna för att tillgodose varje smakpreferens. Utöver vår inbjudande atmosfär är vi stolta över att utvidga vårt utbud för att inkludera bekvämligheten med takeout för de som vill njuta av våra smaker i deras eget utrymme.

I vår strävan att omfamna våra besökares dynamiska behov är vi glada att kunna erbjuda en rad olika alternativ. Dessutom förlänger vi lyxen av hemleverans för Ronnebys invånare, vilket säkerställer att Everests essens kan pryda ditt bord utan att du behöver lämna din fristad. Med varje rätt vi presenterar strävar vi efter att förvandla din kulinariska resa till en oförglömlig upplevelse, som väcker dina sinnen och tillfredsställer dina gastronomiska önskningar. På Everest finner matlagningens konst sin sanna uttrycksform, och vi bjuder in dig att delta i den symfoni av smaker vi noggrant har komponerat för dig.

OM NI HAR NÅGRA FRÅGOR, TVEKA INTE PÅ ATT KONTAKTA OSS!
Play Video
Scroll to Top